Hoeveel calorieën zitten er  in een Snicker?

Een Snicker is een chocoladereep gevuld met nougat, karamel en geroosterde pinda's. De snicker werd in 1930 bedacht en op de markt gebracht. Een snicker is in Nederland één van de meest verkochte snoeprepen. Helaas zit een snicker wel vol met calorieën. In een snicker van 57 gram zitten maar liefst 300 calorieën per stuk.  

 

Is dit veel ten opzichte van andere chocoladerepen?

In vergelijking met andere chocoladerepen zitten er in snicker veel calorieën. In een Twix zitten bijvoorbeeld 280 calorieen, in een Mars 267 calorieën en in een Balisto maar 223 calorieën. Als je dus toch graag wilt snoepen dan is een Snicker helaas qua calorieen niet de beste keuze. 

Hoeveel calorieen zitten er in een snicker mini?

Net zoals bij veel andere chocoladerepen is er ook van een snicker een mini variant.  Dit zijn kleinere varianten van de bekende chocoladereep. Een gewone snicker weegt 57 gram en een snicker mini 20 gram. Het aantal calorieen in een snicker mini is iets meer dan 100. 

Hoeveel calorieen zitten er in een snicker icecream?

Als het zomer begint te worden dan kun je in plaats een gewone snicker ook een snicker icecream kopen. Je zou het niet zeggen, maar in een snicker Icecream zitten minder calorieen dan in een gewone snicker, namelijk maar 180. 

Bekijk naast calorieen snicker ook:
Calorieen mars
Calorieen twix
Calorieen bounty
Calorieen raketje