Hoeveel calorieën zitten er in een Bounty?

Een Bounty is een chocoladereep met kokosvulling. De Bounty werd in 1951 voor het eerst op de markt gebracht en is vooral in Nederland erg populair. Een Bounty bevat net als de meeste andere chocoladerepen veel calorieen. Een Bounty van 57 gram bevat 268 calorieën per stuk.  

 

Is dit veel ten opzichte van andere chocoladerepen?

In vergelijking met andere chocoladerepen zitten er in Bounty in verhouding eigenlijk best wel weinig calorieën. Zo zitten er in een Snicker 300 calorieen en in een Twix 280 calorieen. Als je dus kiest voor een Bounty in plaats van voor een Snickers dan krijg je zomaar 32 calorieen minder binnen. 

Hoeveel calorieën zitten er in een Bounty puur?

Naast een Bounty met melkchocolade bestaat er ook een variant met puur chocolade. Deze Bounty puur heeft ook een gewicht van 57 gram. De Bounty puur heeft iets meer calorieen dan een Bounty melk. De Bounty puur bevat namelijk 278 calorieen, 10 calorieen meer dan de melk variant. 

Hoeveel calorieen zitten er in een Bounty mini?

Er bestaat ook Bounty mini. Dit is kleinere variant van de bekende chocoladereep. Een gewone Bounty weegt 57 gram en een Bounty mini de helft (28,5 gram). Het aantal calorieen in een bounty is dus ook de helft van een gewone Bounty, namelijk 134 calorieen.

Bekijk naast calorieen Bounty ook:
Calorieen bier
Calorieen snicker
Calorieen aardbei
Calorieen sperma