Hoeveel calorieen zitten er in Anta Flu?

Anta Flu is de naam van 1 van de meest gegeten hoestsnoepjes van Nederland. De snoepjes worden vooral veel gegeten door mensen met (beginnende) keelpijn en zijn al meer dan 100 jaar op de markt. De zoete snoepjes bevatten veel suiker en daardoor ook veel calorieen. In 1 enkel Anta Flu snoepje zitten 17 calorieen. Dat komt neer op ongeveer op 1 suikerklontje. 

Aantal calorieen per smaak Anta Flu

Aantal Flu kun je in vier verschillende smaken kopen, namelijk Classic (oranje), Eucalyptus (groen), Mint (blauw) en Dropmint (zwart). Opvallend is dat er geen verschil zit in het aantal calorieen per smaak. De keelpastille snoepjes van elke smaak bevatten namelijk allenaal 17 calorieen. 

Calorieen Anta Flu suikervrij

Sinds kort is er ook suikervrije Anta Flu op de markt. Ondanks dat je zou vermoeden dat deze snoepjes geen calorieen bevatten is dat niet waar. De suikervrije varianten van Anta Flu bevatten namelijk toch nog ongeveer 2/3 van het aantal calorieen van een gewone Anta Flu. In een suikervrije Anta Flu zitten namelijk nog altijd 10 calorieen. 

Hoeveel calorieen zitten er in Anta Flu mini

Anta Flu lanceerde onlangs ook Anta Flu Mini, speciaal ontwikkeld voor de consument die onderweg is. De snoepjes zijn een stuk kleiner en bevatten daarom ook minder calorieen. In een Anta Flu zitten namelijk slechts 3 calorieën per snoepje. 

Bekijk naast calorieen Anta Flu ook:
Hoeveel calorieen pepermunt
Hoeveel calorieen paaseitje
Hoeveel calorieen paprika chips
Hoeveel calorieen snicker